Autoservice - Mekaniker

Autoservice og Mekaniker i Hadsten

Hos KP Erhvervsbiler ApS I Hadsten er det mekaniker Kim Petersen, der driver det professionelle autoværksted. Vi har kun erfarne mekanikere, som kan deres håndværk ned til mindste detalje. Uanset hvilken slags opgave du har til os, har vi en mekaniker, der kan løse den.

Autoservice er et kvalitetsstempel

Har du f.eks brug for autoservice, er vi din foretrukne kandidat. Vi giver alle biler en professionel autoservice. Autoservice er et nøgleord hos os, fordi det netop er service i forbindelse med dit værkstedsbesøg, der gør os til din foretrukne automekaniker blandt mange andre dygtige værksteder. Vores autoservice er din garanti for god kvalitet.​

Hos KP Erhvervsbiler ApS i Hadsten udfører vi både serviceeftersyn og reparation som en del af din autoservice. Når din bil har været forbi os, kan den få et flueben i servicebogen, og det giver dig ro i sindet og tryghed på vejen.

Grundig gennemgang til autoservice

Vi tjekker din bil grundigt igennem og er opmærksomme på fejl og mangler. Opdager vi under autoservice, at der er en fejl på bilen, giver vi dig et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få fejlen rettet op.

Vi er altid klar til at tage imod din bil på vores autoværksted i Hadsten. Vi servicerer alle bilmærker og biltyper, så du kommer aldrig forgæves. Når din bil er i vores varetægt, afslutter vi aldrig opgaven, før den er løst til perfektion – det er en naturlig del af vores autoservice.

Foruden et almindeligt serviceeftersyn yder vi også service på aircondition og klimaanlæg. Så kan du få al din autoservice foretaget under samme tag.

​Vores mekanikere sørger for at holde sig opdateret på den seneste nye viden og teknologi, så vi altid kan levere en autoservice i topform. Desuden har du tre års garanti på alle reservedele. Det mener vi er god autoservice. 

Som din lokale mekaniker i Hadsten ordner vi:

  • ​ Klargøring til syn
  • ​ Dækskifte
  • ​ Reparation af stenslag
  • ​ Forsikringsskader
  • ​ Skifte af autoglas
  • ​ Airconditionservice
  • ​ Og meget mere mekanikerrelateret arbejde

Vi er glade og taknemmelige for alle vores kunder, og den glæde, ved vi, er gengældt. Mange af vores loyale kunder har givet flotte anmeldelser af deres oplevelse på vores værksted, og det er som mekaniker rart at vide.​​

Autoservice af erfaren mekaniker

Her på autoværkstedet er alle mekanikere naturligvis uddannede, og vi er et ungt team, som går til enhver opgave med fornyet energi.
​Hvadend du har brug for autoservice, autoreparation, bilsyn eller dæk og fælge, hjælper vi dig gennem processen fra start til slut.

​Som mekaniker er det vigtigt, at alle de nødvendige faciliteter er til rådighed for at udføre et godt stykke arbejde, og enhver mekaniker vil være glad for at arbejde på netop vores autoværksted. Her har vi nemlig markedets bedste og mest avancerede udstyr og værktøj til at løse alle opgaver for en mekaniker.

​Har du brug for en dygtig mekaniker i nærheden af Hadsten? Så kontakt vores autoværksted på telefon 21 71 15 77 eller e-mail: kim.petersen@os.dk.