Profil

Det er vigtigt at have professionelle folk til at sørge for din bil, når den skal repareres eller have service, og det er præcis, hvad du finder på vores autoværksted i Hadsten.

Mange års erfaring

KP Erhvervsbiler ApS har mange års erfaring med alle typer reparationer, og vores erfarne mekanikere på autoværkstedet sørger for, at din bil får den bedste behandling.

​Autoværksted til alle bilmærker

Vi har markedets bedste og mest avancerede udstyr og værktøj til reparation af alle typer biler, og derfor kan vi modtage alle bilmærker på vores autoværksted i Hadsten.

Kom forbi vores værksted i Hadsten

Vores dygtige og servicemindede folk på autoværkstedet står altid klar med hjælp, hvis du har brug for det. Du er velkommen til at ringe på telefon 21 71 15 77 eller udfylde vores kontaktformular, hvis du vil bestille tid.​

​Vi tilbyder 3 års garanti på alle reservedele.

Hos os kan vi klare alt fra små reparationer til omfattende skader, montering af udstyr og synsklargøring, så uanset hvad din bil har brug for, er vi værkstedet for dig.

Du kan også slå et smut ind forbi, hvis du er i nærområdet, så vi kan aftale en tid.

Veluddannet personale

​Med et veluddannet personale og et moderne autoværksted nær Aarhus, har vi ekspertisen til at klare alle former for tekniske reparationer og montering af alle former for udstyr uden begrænsninger.

Vores værksted er udstyret med de nyeste teknologier inden for autoreparationer, og med vores erfaring og ekspertise er vi derfor i stand til at klare selv de mest krævende opgaver.

Kontakt vores autoværksted for reparation

Kom ind forbi værkstedet og få en kop kaffe, mens vi løser din opgave.

Har du spørgsmål omkring reparation af din bil eller til vores autoværksted, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 21 71 15 77, på mail kim.petersen@os.dk eller via vores kontaktformular.

Det kan vores autoværksted gøre for dig:

​Reparation af skader
Synsklargøring
Service & Vedligeholdelse
Skadeservice
Salg af dæk & fælge

Vi hjælper dig også i Århus, Hinnerup & Randers.

Telefon & Mail

21711577

kim.petersen@os.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder